To nejlepší ze sociálních sítí: Rihanna ukázala bradavky, Mariah Carey zadek!
zdroj: Vlastní foto autora

To nejlepší ze sociálních sítí: Rihanna ukázala bradavky, Mariah Carey zadek!

6. 4. 2016 – 17:15 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Rihanna

Rihanna zveřejnila několik teaser trailerů + doprovodných fotografií k novému videoklipu Kiss It Better. A je naprosto jasné, že minimálně u svých mužských obdivovatelů s ním zaboduje na plné čáře. Například pohled na zpěvaččiny odhalené bradavky vážně stojí za to…

Rihanna a její bradavky zdroj: mirror.co.uk

Máme pro vás celý klip "Kiss It Better" od Rihanny

zdroj: Archiv

Amber Rose, Blac Chyna a Rob Kardashian

Americká modelka Amber Rose prostřednictvím Instagramu potvrdila, že její dobrá kamarádka Blac Chyna se zasnoubila s Robem Kardashianem. „Gratuluji mé rodině @blacchyna and @robkardashian!!!... A teď pojďme dát tu svatbu dohromady, abyste mohli začít dělat děti,“ připsala mj. ke snímku zamilovaného páru.

Blac Chyna se zasnoubila s Robem Kardashianem zdroj: Instagram

Ewa Farna

I Ewa Farna si na Apríla chtěla vystřelit ze svých fanoušků. Na rozdíl od některých jiných ženských celebrit neoznámila, že je v jiném stavu, ale spokojila se s prohlášením o ukončení kariéry. Jenže ani na to ji téměř nikdo neskočil. „Nedá se Vás nachytat! V návaznosti na minulý post - jo jo, byl to Apríl. Můj kluk mi pořád opakuje, že jsem v tom strašně průhledná,“ přiznala později.

Farna - apríl zdroj: Facebook

Mariah Carey

Mariah Carey – která je v současné době na turné Sweet Sweet Fantasy -  se rozhodla napodobit svou profesní kolegyni Madonnu a pochlubit se svým výstavním pozadím. Škoda, že neukázala ještě víc…

Mariah Carey zdroj: Instagram

Kim Kardashian a Emily Ratajkowski

Kim Kardashian zase zapózovala nahá. A aby toho nebylo málo, tentokrát se k ní přidala i Emily Ratajkowski. Slavné krásky sice výslednou selfie zcenzurovaly, ale i tak je na co se dívat. Mimochodem, z komentáře pětatřicetileté hvězdy reality show plyne, že nemají co na sebe. Nechcete udělat dobrý skutek a poslat jim nějaké oblečení?

Kim Kardashian zdroj: Instagram

Karel Gott

Karel Gott tvrdě pracuje na tom, aby se po vyčerpávajících chemoterapiích dostal zpět do formy. „Tak jsem začal rehabilitovat. Pěkný zbytek neděle, váš Karel Gott,“ uvedl u momentky, která ho zachycuje na lezecké stěně. Jen tak dál!

Karel Gott na stěně zdroj: Facebook

Justin Bieber

Justin Bieber na sociálních sítích opět čelí kritice. Tentokrát je označován za „rasistu“ a „vykořisťovatele“. Důvod? Pořídil si dredy! „Lidé říkají, že chci být černý a všechny ty věci, ale já to beru tak, že to jsou prostě jen mé vlasy,“ postěžoval si v zákulisí iHeartRadio Music Awards.

Justin Bieber zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!