To nejlepší ze sociálních sítí: Nová kérka Cary Delevingne a nahá Madonna
zdroj: tisková zpráva

To nejlepší ze sociálních sítí: Nová kérka Cary Delevingne a nahá Madonna

5. 10. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Cara Delevingne

Cara Delevingne si pořídila nové tetování. A je docela strašidelné! Jde totiž o dvě oči vyobrazené přímo na její šíji. Není divu, že mnohé modelčiny fanoušky tato kérka doslova šokovala. Co na ni říkáte vy?

Cara Delevingne zdroj: Instagram

Vicky Pattison 

Vicky Pattison truchlí pro svého tour managera, který nedávno zemřel. „Jsem zničená, že jsi pryč a nikdy mi nepřestaneš chybět. Byl jsi mnohem víc, než jen můj tour manager – byl jsi kamarád a jeden z nejlaskavějších mužů, které jsem kdy poznala. Nikdy jsem se necítila bezpečněji, než když jsi byl vedle mě a bez tebe jsem ztracená a zpustošená,“ uvedla mj. na Instagramu.

Vicky Pattison zdroj: Instagram

Ondřej Bank 

Někdejší alpský lyžař Ondřej Bank, který se rozhodl zúčastnit 8. řady StarDance, zapózoval v tanečním oblečení. „Tomu říkám z bláta do louže! Celej život zářízlou kombinézu v zadku a ted zase tohle!!!“ komentoval podařenou selfie.

Ondřej Bank zdroj: Facebook

Madonna

Madonna se opět svlékla. Tentokrát za účelem podpory Hillary Clinton (totéž mimochodem udělala i Katy Perry, kterou se interpretka hitu Like A Virgin inspirovala). Pikantní fotografie rychle nasbírala stovky tisíc zobrazení, jenže Madonna ji později smazala. Pravděpodobně nabyla dojmu, že svému účelu už posloužila a není nutné ji déle vystavovat.

Madonna zdroj: mirror.co.uk

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson odhalil jméno dalšího profesního kolegy, který si s ním zahraje v pokračování úspěšného rodinného filmu Jumanji. Není jim nikdo jiný, než Nick Jonas. „Oficiálně vítám svého chlapáka @NickJonas v #Jumanji. Velký kamarád, spousta pozitivní energie a velký talent. On tu roli zabije, jako já zabíjím věci holýma rukama,“ napsal na Instagram.

Dwayne Johnson a Nick Jonas zdroj: Instagram

Dara Rolins

Dara Rolins na sociálních sítích neustále vzpomíná na svou dobrou kamarádku Evu Skallovou. Ta 27. září podlehla rakovině mozku. Jeden ze zpěvaččiných nostalgických příspěvků si můžete přečíst níže.

Dara Rolins zdroj: Instagram

Zayn Malik

Zayn Malik radikálně změnil vizáž – oholil si své sexy vousy. Podle magazínu Mirror ho to značně omladilo. Dodejme, že podobný názor má i řada jeho followerů. „Vypadáš šťastně. Líbí se mi, jak svěže tvůj obličej vyhlíží :) Navždy s tebou Zayne,“ vzkázal mu jeden z nich.

Zayn Malik zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!