To je potupa! Brooklyna Beckhama nepustili na London Fashion Week párty
zdroj: Profimedia

To je potupa! Brooklyna Beckhama nepustili na London Fashion Week párty

24. 9. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Syn Victorie a Davida Beckhamových musel spolknout hořkou pilulku. Chtěl si vyrazit z kopýtka na večírku, ale jeho pořadatelé byli proti. Co se stalo?

Když se Brooklyn Beckham vydal do nočního klubu Drama, jistě ho vůbec nenapadlo, že nebude vpuštěn dovnitř. Přesně to se ale stalo.

Problém spočívá v tom, že začínající model ještě není plnoletý – má teprve 16 let. A ochranka byla nekompromisní.

"Ani trochu ho to nepotěšilo. Zamířil zpět domů a tvářil se pěkně naštvaně," prozradil nejmenovaný zdroj magazínu Mirror.

Aby toho nebylo málo, Beckham junior následně zjistil, že Talia Storm – které je rovněž 16 – se na rozdíl od něj do klubu nějak dostala. Což ho samozřejmě rozzuřilo ještě víc.

Brooklynův mluvčí nicméně tvrdí, že vše proběhlo v klidu.

"Dostal pozvánku na Wonderland párty – avšak když se tam objevil, byli nuceni mu vysvětlit, že přestože byl pozván, z jejich pravidel plyne, že by musel být starší osmnácti let Vše v pořádku, žádné drama," konstatoval.

Na jednu stranu je to pro Brooklyna cenná lekce – zjistil, že navzdory svému slavnému příjmení a dosavadním kariérním úspěchům nemůže mít všechno, co si zamane. Na druhou stranu moc nechápeme, proč ho vůbec zvali… že by nevěděli, kolik mu je?

Zatím bez komentáře, buďte první!