Těhotná Marisa Miller se svlékla pro PETA
zdroj: Profimedia

Těhotná Marisa Miller se svlékla pro PETA

7. 5. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestatřicetileté americké modelce se nelíbí držení kytovců v zajetí.

Marisa Miller, která pózovala nahá už během prvního těhotenství, podpořila novou kampaň kontroverzní organizace PETA - SeaWorldofHurt.

 "Vždy jsem byla velkou milovnicí zvířat a hodně se zajímám o ochranu oceánů," svěřila magazínu People. "Během surfování jsem vždy sledovala delfíny, ale neměla jsem žádné povědomí o tom, jak je majitelé akvaparků získávají. Teprve když vyšel film Blackfish, viděla jsem to a byla jsem opravdu rozrušená."

Marisa se rozhodla stylizovat do role kosatky, která je nucena žít v malé nádrži. Z tohoto důvodu se nechala nafotit ve vaně.

"Dokonce i nádrže, ve kterých předvádějí své směšné triky, jsou větší než ty, ve kterých spí. Jsou úplně stísněné. To je důvod, proč mají takové problémy se zuby - žvýkají v těsném sevření kovu a betonu, nemohou se ani pohnout," vysvětlila a dodala, že její názory na tuto problematiku hodně ovlivnilo i mateřství.

"Dřív jsem netušila, jak probíhá odchyt kosatek, jak jsou od sebe oddělovány, ani nic o jejich emocionální kapacitě. Tohle je zvíře, jehož mláďata zůstávají po celý život se svými matkami. A jakožto matka mám na to úplně jiný pohled."

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku