Taylor Swift se setkala s dvanáctiletou fanynkou, která přichází o sluch
zdroj: Twitter

Taylor Swift se setkala s dvanáctiletou fanynkou, která přichází o sluch

1. 12. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětadvacetiletá country-popová hvězda opět potvrdila, že pro své příznivce udělá (téměř cokoliv). Tentokrát rozradostnila dívku jménem Jorja Hope.

Jorja trpí progresivní ztrátou sluchu. Když se tuto krutou diagnózu dozvěděla, posteskla si, že už nebude mít možnost poslouchat Taylor Swift.

Její sestra-dvojče na Facebooku následně spustila kampaň #HelpJorjaMeetTaylorSwiftSydney. Té si všimla australská rozhlasová stanice Nova 96.9 a rozhodla se, že setkání Hope se slavnou zpěvačkou zprostředkuje.

Mladé školačce se její životní sen splnil během Taylořina koncertu v Sydney. Nejen že jí její idolka vzala na pódium, ale navíc si s ní mohla popovídat v zákulisí.

"Byla velmi, velmi úžasná a velmi hezká," konstatovala nadšená Jorja ve show Today. "Nečekala jsem, že bude tak vysoká, jako byla."

V červenci Tay-Tay darovala 50 000 USD své fanynce Naomi Oakes, která onemocněla leukémií a kvůli náročné léčbě se nemohla zúčastnit jejího vystoupení v Phoenixu.

"Krásná a statečná Naomi. Je mi líto, že si to budeš muset nechat ujít, ale budou ještě další koncerty. Pojďme se teď soustředit na to, aby ses cítila líp. Tobě i tvé rodině posílám to největší objetí," napsala jí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku