Taylor Swift podala žalobu na bývalého rozhlasového moderátora, který ji údajně osahával
zdroj: Profimedia

Taylor Swift podala žalobu na bývalého rozhlasového moderátora, který ji údajně osahával

29. 10. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětadvacetiletá country-popová hvězda si nenechá nic líbit. Nyní se o tom přesvědčil i David Mueller, který jí prý v roce 2013 zdvihnul sukni a chytil za zadek.

Mueller sice toto obvinění popřel, ale nebylo mu to nic moc platné - krátce  na to dostal padáka. Před několika týdny se rozhodl Taylor zažalovat a požadovat po ní odškodnění za ušlé příjmy.

Jenže kosa narazila na kámen - interpretka hitu Wildest Dreams reagovala vlastní žalobou. Tu podle magazínu People podala včera.

Připomeňme, že David připustil, že Swift byla během jejich setkání v denverském Pepsi Center "napadena", ale nařknul z toho svého nadřízeného z rádia KYGO Eddieho Haskela. Zpěvaččini právníci tuto verzi nicméně odmítají.

"Paní Swift přesně ví, kdo útok spáchal – byl to Mueller  - a není ani trochu zmatená, pokud jde o to, zda viníkem nemohl být její dlouholetý známý pan Haskel," uvádí se v inkriminované protižalobě.

Podaří-li se Taylor vysoudit nějaké peníze, věnuje je prý organizacím "určeným k ochraně žen před podobnými akty sexuálního napadení a osobní lhostejnosti."

Tak to jsme zvědaví…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku