Tatum skládá romantické komplimenty Bomerovi. Chce ho snad sbalit?
zdroj: Profimedia

Tatum skládá romantické komplimenty Bomerovi. Chce ho snad sbalit?

2. 7. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Channing Tatum mj. prohlásil, že se ztrácí v Mattových očích. Jeho herecký kolega se podle svých vlastních slov červená.

Mužské hvězdy filmu Magic Mike XXL si v poslední době vyměňují jeden kompliment za druhým. Channing Tatum se nechal slyšet, že se "ztrácí" v Bomerových krásných očích.

"Nevím, z čeho jsou udělány, přijde mi to jako vnějšek snů, duhy a úžasnosti," žertoval.

"Samozřejmě se červenám," reagoval Matt v rozhovoru pro PrideSource. "Znáte Channinga, víte, jaký člověk to je. Myslím, že když jste nejpohlednější – a pravděpodobně i nejžádanější – muž na této planetě, tak tenhle typ komplimentů nerozdáváte na potkání."

Sedmatřicetiletý homosexuální herec rovněž uvedl, že Tatumovo nedávné vystoupení na Los Angeles Gay Pride v žádném případě nebyl marketingový tah.

"Je to jedna z mnoha věcí, které z něj činí tu velkodušnou, úžasnou a milující lidskou bytost, kterou je. Mám-li být upřímný, byl to jeho nápad… A skutečnost je taková, že z jeho strany nejde o žádné PR," vysvětlil.

Připomeňme, že Chaning předloni konstatoval, že by se klidně vyspal s Georgem Clooneym. Toho podle svých vlastních slov považuje za "nejzajímavějšího chlapa na celém světě".

S přihlédnutím k těmto skutečnostem jsme názoru, že jeho manželka Jenna Dewan by ho měla držet víc zkrátka.

Zatím bez komentáře, buďte první!