Tallulah Willis: 'Nenáviděla jsem sama sebe'
zdroj: tisková zpráva

Tallulah Willis: 'Nenáviděla jsem sama sebe'

8. 1. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvacetiletá herečka otevřeně promluvila o svém boji se syndromem BDD.

Tallulah neměla vůbec jednoduché dospívání. Trpěla totiž syndromem BDD (Body Dysmorphic Disorder), v důsledku čehož si připadala ošklivá.

"Když mi bylo třináct, byla jsem v New Yorku v hotelovém pokoji… a prohlížela si na Internetu svou vlastní fotografii. Když jsem začala číst komentáře, oči se mi zalily slzami," svěřila nejmladší dcera Bruce Willise a Demi Moore časopisu Teen Vogue.

"Myslela jsem si, že jsem strašný, odporně vypadající člověk. Mohla bych být milá i laskavá, ale to nemění nic na tom, že jsem skutečně neatraktivní lidská bytost. A nebylo to o nějakých anonymních haterech – stala jsem se svou vlastní největší kritičkou."

Sestry Willisovy zdroj: tisková zpráva

Netrvalo dlouho a Willis začaly zužovat i deprese, poruchy příjmu potravy atd. Naštěstí jí pomohla její starší sestra Scout.

"Otevřela mi oči, takže jsem viděla, co dělám a bylo mi jasné, že musím vyhledat odbornou pomoc," zavzpomínala Tallulah.

Na léčení strávila celkem 45 dní. "Mohu říct, že postupně jsem se dostala až do bodu, kdy si sama sebe začínám vážit," uvedla a dodala, že hlavní je se nevzdávat:

"Pokud vás šikanují ve škole, měli byste snad zůstat doma? Ne. Choďte do ní ve svém nejlepším oblečení a tvařte se jako byste byli milionáři a patřila vám!"

Zatím bez komentáře, buďte první!