Sylvester Stallone: 'Zakázal jsem dcerám randit'
zdroj: tisková zpráva

Sylvester Stallone: 'Zakázal jsem dcerám randit'

20. 4. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmašedesátiletý herec prozradil, že jako otec je velmi přísný... a trapný.

Sylvester Stallone svým třem dcerám - Sophii (18), Sistine (16) a Scarlet (13) – zakázal randit. Jak ale asi tušíte, jeho snaha se naprosto minula účinkem.

"Řekl jsem jim, že až do svých čtyřiceti let nesmí s nikým na schůzku. Ale pochopitelně mě neposlechly. Když Sophii v jejích čtrnácti poprvé zavolal kluk, uvědomil jsem si, že nebudu tolerantní otec," svěřil přestavitel Johna Ramba britskému magazínu OK! a dodal:

"Zeptal se mě kde je Sophie a já mu odpověděl, že v Egyptě a zůstane tam už navždy. V ten moment na mě všichni začali hrozně křičet."

O moc lepší průběh nemělo ani Stalloneho první setkání se Sophiiným tehdejším přítelem. Akční hvězda mu totiž vyčetla, že neumí dostatečně silně podávat ruku.

Netřeba asi podotýkat, že Sophie, Sistine a Scarlet z toho velkou radost nemají. Ani z toho, že jejich otec je tak slavný…

"Jsem velmi trapný táta," přiznal Stallone. "Stačí, abych se k nim přiblížil na míli daleko, a už se mě ptají, jestli bych si nemohl vzít nějaký převlek. A když je chci zavézt do školy, trvají na tom, že pojedou autobusem. Přitom každý v jejich škole je rád, když mě vidí. Ale to se rodičům-celebritám stává. Příště hodlám jít oblečený jako Michael Douglas!"

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku