Sylvester Stallone se na stará kolena vrací do boxerského ringu
zdroj: Profimedia

Sylvester Stallone se na stará kolena vrací do boxerského ringu

15. 11. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětašedesátiletý americký herec se opět představí jako Rocky Balboa. Fanoušci tvrdých pěstí a drtivých konckoutů si tak přijdou na své.

Stallone "italského hřebce" naposledy ztvárnil v roce 2006, kdy natočil šestý díl nazvaný Rocky Balboa. A už tehdy někteří kritici prohlašovali, že si ukousl příliš velké sousto.

"Zamyslete se nad tím scénářem. Je vám šedesát a chcete hrát bojovníka. To je opravdu těžké prodat," konstatoval Sylvester v rozhovoru s Lee Cowanem z CBS.

"Myslel jsem si, že jsem hotov a že Rocky v jistém smyslu zamával publiku na rozloučenou. Já sám jsem mu zamával na rozloučenou. Bylo to takové vzájemné rozloučení," dodal.

Pak za ním ale ale režisér Ryan Coogler přišel s nápadem na Creed – sportovní drama, jehož příběh se bude točit kolem syna Rockyho dávného soupeře Apolla Creeda.

Creedův potomek (Michael B. Jordan) je sice srdcař, ale chybí mu zkušenosti – jinak řečeno, potřebuje schopného rádce a trenéra. Proto kontaktuje Rockyho. Ten se ho od kariéry boxera nejprve bude snažit odradit, ale nakonec změní názor.

Stallone přiznal, že Jordana ani trochu nešetří. On sám prý od Carla Weatherse i Dolpha Lundgrena schytal pěkných pár ran.

"To jsou monstra a každý z nich na mě byl alespoň jednou naštvaný. Absolutně! Šel jsem domů a přemítal, proč poslouchám country hudbu pozpátku a nemůžu si vybavit své vlastní poštovní směrovací číslo. To bylo něco – ach můj Bože!" zavzpomínal.

Skoro bychom se vsadili, že tímhle snímkem to neskončí a o Rockym ještě uslyšíme…

 

Zatím bez komentáře, buďte první!