Sukničkář Leo DiCaprio chce dostat Roberta Pattinsona znovu do formy!
zdroj: tisková zpráva

Sukničkář Leo DiCaprio chce dostat Roberta Pattinsona znovu do formy!

10. 6. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

R-Patz se nedávno rozešel s Kristen Stewart. Najde útěchu u známého sukničkáře Leonarda?

Pokud někoho lze považovat za odborníka na rozchody, pak právě Leonarda DiCapria. Jen během posledních několika let pustil k vodě krásnou Bar Refaeli, Toni Garrn i Erin Heatherton a zlé jazyky tvrdí, že za celý svůj dosavadní život už randil s více modelkami, než kolik jich naleznete v katalogu Littlewoods.

Nyní se Leo projevil jako dobrý kamarád, když pozval na dovolenou Roberta Pattinsona, který se od rozchodu s Kristen utápí v sebelítosti a dokonce se nechal slyšet, že minimálně rok se na žádnou další ženu ani nepodívá. Leonardo je ovšem přesvědčen, že jeho postoj dokáže změnit.

Robert Pattinson zdroj: tisková zpráva

"Leo u Roba zazvonil a řekl mu, aby se oholil, vzal si nějaké pěkné oblečení a pronajal si na léto dům u něj v Miami. Že prý je ještě moc mladý na to aby se usadil a měl by někam vyrazit trochu si užít,"prozradil nejmenovaný zdroj.

Jenže Rob je ten typ člověka, který na rozdíl od divocha Leonarda preferuje dlouhodobé vztahy.

"Ale Leo má pravdu. V Los Angeles se Rob cítí mizerně. Je tam příliš mnoho vzpomínek na Kristen, neustále potkává jejich společné známé… měl by se sebrat, odjet na čas do Miami a pak se uvidí," argumentuje jeden z Robertových přátel.

Nu, rozhodně lepší než se celé dny jen tak bezcílně potloukat po ulicích nebo vysedávat u televize a sledovat reprízy starých pořadů.

Zatím bez komentáře, buďte první!