Stereo MCs interview: Na High Jumpu nás skákat nedonutíte
zdroj: iREPORT.cz

Stereo MCs interview: Na High Jumpu nás skákat nedonutíte

22. 7. 2014 – 17:00 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Na jubilejní patnáctý ročník cliffdivingových závodů Desperados High Jump přijedou Stereo Mcs zahrát jako soundsystem. O tom, co od jejich dj setu čekat, jaká byla spolupráce s Jamiem Cullumem a jak jsou na tom s prací na novém albu, se dočtete v našem rozhovoru.

Stereo MCs jsou v Česku populární, odehráli jste tady mnoho koncertů. Proč myslíte, že jste si zdejší fanoušky získali?
Tak za prvé si toho velmi vážíme. Myslím, že ten hlavní důvod je to, že si lidé v Česku dokáží ujíždět na vlně energie, kterou se ze sebe během našich koncertů snažíme vyprodukovat. Dáváme do našich vystoupení úplně všechno a neděláme rozdíli mezi live koncertem a dj setem. Asi taky proto nás lidi u vás mají rádi.

Pamatujete si vaši první návštěvu naší země?
Tak to už je vážně hodně dlouho, že ani nevím, kdy to bylo. Co mi ale v paměti utkvělo dodnes, je krása Prahy. I celá vaše země je moc pěkná a v kombinaci s přívětivosti lidí je to prostě bomba.

A co se ti jako první vybaví když se řekne Česká republika?
Asi si vzpomenu na všechnu tu zábavu, kterou jsme tady během svých vystoupení zažili.

Desperados High Jump, v jehož rámci v Česku vystoupíte, je hlavně o cliffdivingu. Slyšel jsi někdy o tomto sportu? Nemáš chuť to také letos v Hřiměždicích vyzkoušet?
Jasně, víme, že High Jump je hlavně závod ve skocích do vody ze skály. Toto spojení mi přijde zajímavé. Tešim se, že se na závody kouknu, ale skákat nás nedonutíte. Já mám strach z výšek. (smích)


Pokračování rozhovoru naleznete v odkazu: 

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku