Stephen Collins se stal obětí drsného žertu
zdroj: Profimedia

Stephen Collins se stal obětí drsného žertu

8. 10. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Po Internetu se začaly šířit zprávy, podle kterých sedmašedesátiletý herec spáchal sebevraždu.

Zatím neznámý vyznavač či vyznavači černého humoru to tentokrát pořádně přepískli. Na zvěsti o údajné Collinsově sebevraždě totiž okamžitě zareagovala losangeleská policie, která do jeho domu včera vyslala hlídku. Poté, co strážci zákona dorazili na místo, však zjistili, že jde o výmysly.

„Není mrtvý, je naživu,“ řekl tiskový mluvčí Los Angeles Police Department (LAPD) magazínu People. „V době údajného incidentu ani nebyl doma a navíc se nenašly žádné stopy po střelbě.“

Stephen Collins zdroj: Profimedia

Ve hře je i varianta, že se jednalo o jakousi formu odplaty. Hvězda seriálu Sedmé nebe totiž nedávno začala být vyšetřována kvůli svému údajnému přiznání k sexuálnímu zneužívání dětí.

Krátce poté společnost Entertainment Weekly oznámila, že s ním ukončila spolupráci na natáčení fantasy komedie Méďa 2.

„Je to pro mě šok. Zjistil jsem, že je úžasné s ním pracovat. Vždy se choval jako opravdový profesionál. Byl to podnikatel, vůdce, týmový kapitán. Miloval jsem ho. Zachránil Sedmé nebe. Byl to skvělý chlap,“ prohlásil bývalý ředitel EW.

Jeden z Collinsových kolegů uvedl, že úspěšný herec velice rád flirtoval se ženami, ale nikdy se prý nechoval nevhodně k dětem. „Pokud jsou tyto informace pravdivé, pak je to strašné,“ dodal.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku