Staří dobří Přátelé si zahráli scénku v pořadu Ellen DeGeneres!
zdroj: Profimedia

Staří dobří Přátelé si zahráli scénku v pořadu Ellen DeGeneres!

23. 5. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

I když se nové díly Přátel zatím nenatáčejí a není jasné, zda někdy ještě budou, sehrála si partička starých Přátel scénu alespoň v jednom americkém pořadu.

Na začátku videa přichází čtyřiačtyřicetiletá Jennifer za Matthewem, aby ho požádala o radu. Zaťuká na dveře a volá: "Dnes hostuji v Ellenině show a vím, že ty jsi to už dělal a byl jsi velmi dobrý. Mohl bys mi dát pár rad?"

"Pár rad, no možná byste měla napřed zavolat, než se objevíte u někoho doma v 8 hodin ráno," odpovídá Matthew. Oba se ještě chvíli dohadují, až dokud známý hlas nepronese: "Hej, co se tady děje." Ve dveřích se objevuje Courteney Cox.

Trojice na sebe chvíli rozpačitě zírá "Court?" říká nevěřícně Jennifer. "Lisa?" odpovídá Courteney. "Jennifer", zvolá rozzuřeně Jen. Ale Courteneynu pozornost v té chvíli už plně zaměstnává Matthew, takže si vůbec neuvědomuje, že si spletla Jen s Lisou Kudrow, která v seriálu Přátelé hrála postavu Phoebe.

"S ní taky spíš?" ptá se Courteney. "No samozřejmě, že ne," brání se Matthew. "Pořád přece chodí s tím spisovatelem, ne?"

"Ach můj Bože, jsi nechutný. Už nikdy se s tebou nevyspím," rozčiluje se Courteney a po kratší výměně názorů odchází

V závěrečné scéně šokovaná Jennifer sleduje, jak se z Matthewova domu snaží nenápadně vyplížit i Ellenina manželka Portia de Rossi, následovaná samotnou Ellen DeGeneresovou, která leze po čtyřech.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!