Stará láska nerezaví! Katy Perry a John Mayer tvoří znovu pár
zdroj: Profimedia

Stará láska nerezaví! Katy Perry a John Mayer tvoří znovu pár

8. 7. 2013 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nekonečný příběh pokračuje: pětatřicetiletý herec a o sedm let mladší zpěvačka spolu zase randí.

Není tomu tak dávno, co jsme vás informovali o tom, že Katy Perry a John Mayer se potřetí rozešli. V úvodu tohoto článku jsme si pokládali otázku, jak dlouho bez sebe asi vydrží tentokrát a nyní na ní už známe odpověď! Jsou to asi čtyři měsíce.

Podle dostupných informací spolu Katy a John strávili 4. červenec, kdy se v USA slaví Den nezávislosti a krátce na to byli viděni také v italské restauraci Il Mulino v New Yorku.

Nic jiného se asi čekat nedalo. Vždyť samotná Katy nedávno přiznala, že je do Johna stále zamilovaná a nemůže ho pustit z hlavy. "Jediné, co o tomto vztahu můžu říct je, že má krásnou mysl. Krásná mysl, mučená duše – musím přijít na to, proč jsem tak přitahována právě k těmto ptákům se zlomenými křídly," prohlásila poeticky na Johnovu adresu.

Připomeňme, že John si už dávno vysloužil nálepku nenapravitelného sukničkáře, který už miloval a následně opustil celou řadu slavných hollywoodských krásek, a to včetně Taylor Swift, Jessicy Simpson, Jennifer Aniston, Jennifer Love-Hewitt, a Minky Kelly.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!