Souboj svalovců: Dwayne Johnson VS Vin Diesel. Komu fandíte?
zdroj: tisková zpráva

Souboj svalovců: Dwayne Johnson VS Vin Diesel. Komu fandíte?

11. 6. 2018 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dnes se proti sobě postaví opravdu tvrdí chlapíci. Jako první se vám představí Dwayne Johnson, který začínal jako zápasník ve wrestlingu, a kterého znají fanoušci hlavně pod přezdívkou The Rock. Druhý v pořadí se o vaši přízeň bude ucházet herec Vin Diesel, který zahájil svoji kariéru v rodném New Yorku. Který z těchto svalovců je větší drsňák, a kterého máte raději?

Dwayne Johnson

Dwayne se narodil v Miami Atě a Rockymu Johnsonovým. Když byl malý nikdy nebyl od ringu daleko. Matka ho brala s sebou do zákulisí, když otec Rocky zápasil. Když mu bylo 10 let, zemřel jeho dědeček, jeden z nejvýznamnějších samoiských wrestlerů. Tehdy si poprvé skutečně uvědomil sílu a význam popularity, když se dědečkova pohřbu zúčastnily tisíce lidí. Dwayne úspěšně pokračoval ve studiu a brzy začal hrát americký fotbal. Stále cítil, že jednou přijde den, kdy se i on bude věnovat wrestlingu. Více.

zdroj: Archiv

Kompletní filmografie Dwayna Johnsona

Dwayne Johnson zdroj: Paramount Pictures

Více fotek Dwayna Johnsona

Vin Diesel

Vin uskutečnil svůj herecký debut již v sedmi letech v New Yorském divadle. Průběh jeho dospívání byl přímo spojen s divadlem. Na vysoké škole studoval tvůrčí psaní a postupně začínal psát scénáře. Již na počátku devadesátých let se stal aktivním filmařem a prvním jeho snímkem byl film "Multi-Facial", který byl vybraný pro filmový festival v Canes. V tomto filmu nejen hrál, ale zároveň jej režíroval, produkoval a napsal k němu scénář. Více.

zdroj: Archiv

Kompletní filmografie Vina Diesela

Vin Diesel zdroj: Universal Pictures

Více fotek Vina Diesela

Staňte se fanoušky těchto skvělých herců
Fanklub Dwayne Johnson
Fanklub Vin Diesel

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku