Smutný osud Jiřího Krytináře: Byl na mizině a zavrhla ho vlastní dcera
zdroj: Profimedia

Smutný osud Jiřího Krytináře: Byl na mizině a zavrhla ho vlastní dcera

30. 9. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Podzim života "nejmenšího české herce" byl všechno možné, jen ne veselý. Neuvěříte, co všechno se mu v posledních letech přihodilo.

Jak jsme vás již informovali, Jiří Krytinář včera odešel do hereckého nebe. Navzdory svým velkým profesním úspěchům zemřel chudý a sám.

Hvězda mnoha populárních českých pohádek měla velké problémy s alkoholem a podle bulváru téměř všechny peníze prohýřila.

"Jirku skolil jeho věk, špatná životospráva, chlast, a především to, že nevypadal jako my," konstatoval jeho kamarád Pavel Pásek v rozhovoru pro magazín Aha!.

Jiřího dcera za svého otce styděla natolik, že před dvěma roky si na sociálních sítích změnila jméno na "Jana radši neKrytinářová". Jedním z hlavních důvodů byl skandál, který Krytinář vyvolal tím, že se na jisté akci pro děti opil a následně v zákulisí obnažoval. Později se navíc v médiích objevily jeho nahé fotografie

Když Janu nyní redaktoři Blesku požádali, aby se k jeho smrti vyjádřila, reagovala velmi zvláštně:

"Zavolejte mi ve čtvrtek, tatínek nemůže mluvit."

Server Super.cz uvedl, že Krytinář s největší pravděpodobností podlehl plicní embolii. Jeho skon nicméně vyšetřuje policie, aby vyloučila cizí zavinění.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku