Slavný homosexuální moderátor se chystá do důchodu. A hledá lásku!
zdroj: Profimedia

Slavný homosexuální moderátor se chystá do důchodu. A hledá lásku!

24. 6. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Graham Norton šokoval své fanoušky, když prohlásil, že si pohrává s myšlenkou ukončit kariéru. Co ho k tomu vede?

Norton je podle svých vlastních slov perfekcionista a nedokázal by se smířit s tím, kdyby se ve svém oboru stal až druhým nejlepším. Proto prý raději skončí v době, kdy je nezpochybnitelná jednička.

"Chcete odejít, dokud lidi vaši show stále sledují. Ne až už začnou říkat 'To stále vysílají? Ta věc pořád ještě existuje?'… Je to o odchodu do důchodu, když jste na vrcholu," prohlásil v rozhovoru se svou kolegyní Mariou McErlane.

Grahamova chat show běží 18 let a stále se těší obrovskému zájmu diváků. Úspěšný moderátor je nicméně odhodlaný zmizet z televizních obrazovek dřív, než oslaví své šedesáté narozeniny – tedy do osmi let.

"Jasně že z toho nechci vyskočit už zítra, ale je to v mé hlavě. Chci si ještě trochu užívat života," konstatoval a dodal, že se stále nevzdal naděje na nalezení pravé lásky. Ovšem ve svém věku už k randění přistupuje opatrně.

"Čím jste starší, tím víc vlastních pravidel máte. Raději zbytek svého života strávím sám, než se špatně poskládanými ručníky… Takže už si dávám pozor. Nerad bych zase skončil se zlomeným srdcem, protože pokud si neustále necháš lámat srdce, tak jsi blbec," vysvětlil.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku