Slavný americký herec odhalil, jak přišel o panictví. Prý to byl pořádný trapas
zdroj: Profimedia

Slavný americký herec odhalil, jak přišel o panictví. Prý to byl pořádný trapas

7. 12. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Bryan Cranston zavzpomínal na svůj první pohlavní styk. K tomu došlo s profesionálkou ve vyhlášené amsterdamské Čtvrti červených luceren…

Představitel Waltera Whitea ze seriálu Perníkový táta byl tehdy v Evropě s několika spolužáky z Los Angeles Police Department Academy, kteří si tento výlet pořádně užívali.

"Náklady činily přibližně 800 až 900 USD – tedy pokud do nich nezahrnujete peníze za prostitutky," zavzpomínal v televizní show Inside the Actor's Studio. "Byli akčnější a společenštější než já."

Jednoho dne jeho přátele napadlo, že všichni vyrazí do Red Light District. Cranstonovi se sice nechtělo, jenže za daných okolností neměl moc na vybranou.

"Nechtěl jsem jim říct, že jsem ještě panic," vysvětlil. "Pěkně jsem panikařil… Šli jsme do toho domu s červeným světlem – které jsem považoval za velmi vhodnou a rafinovanou reklamu – a vstoupili jsme dovnitř a já se držel zpátky."

Když došlo na lámaní chleba, Bryan málem vzal nohy na ramena.

"Byl jsem nervózní jako čert… Ale pak ke mně jedna prostitutka prostě přišla, vzala si peníze, popadla mě za ruku a odtáhla do pokoje… Bylo to hrozné i úžasné. A ona a já jsme nyní manželé," zavtipkoval.

Wow!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku