Slavíci se slétají nad Sázavou Lucie Bílá zazpívá na Sázavafestu 2016
zdroj: tisková zpráva

Slavíci se slétají nad Sázavou Lucie Bílá zazpívá na Sázavafestu 2016

7. 4. 2016 – 13:03 | Magazín | Inzerce

Již 3. srpna vypukne další ročník oblíbeného festivalu Sázavafest. A návštěvníci se mají opět na co těšit. Festival nově přidává nultý den, který publikum rozehřeje ve velkém.

V lesoparku ve Světlé nad Sázavou totiž program nezahájí nikdo menší než několikanásobná česká slavice, Lucie Bílá. Držet krok s ní navíc bude Kamil Střihavka. Ten odzpívá první festivalový tón v 19:30 hodin. Nenechte si ujít skvělá nezkrácená vystoupení obou velikánů naší populární hudby a přijďte se pobavit již o den dříve.

O svá místa u pódia mohou fanoušci začít bojovat v 17 hod, kdy se brány festivalu otevřou. Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji na https://ticketspot.cz/ za 490,- Kč. Pokud si návštěvníci chtějí dopřát maximální pohodlí a luxus, mohou využít možnost nákupu VIP vstupenky. Jejich držitelé získají vstup do uzavřené zóny s místy pro sezení přímo před pódiem! A nejen to. Kromě vyhrazeného nápojového servisu také ušetří své kroky. S VIP vstupenkou mohou využít parkoviště s nejbližším přístupem ke vstupu. Cena této vstupenky je 750,- Kč.

Využijte nabídku nultého dne a přijďte se podívat na skvělé koncerty, které zahájí již 16. ročník populárního festivalu Sázavafest.