Skoro osmdesátník Redford se s krosnou na zádech toulá po lesích a o důchodu nechce ani slyšet
zdroj: Profimedia

Skoro osmdesátník Redford se s krosnou na zádech toulá po lesích a o důchodu nechce ani slyšet

21. 8. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Přestože slavný herec v úterý oslavil 79. narozeniny, na odpočinek se zatím nechystá. Kolik filmů ještě hodlá natočit?

Robert Redford dal na tiskové konferenci ke svému nejnovějšímu snímku A Walk in the Woods jasně najevo, že o ukončení kariéry momentálně vůbec neuvažuje. Když se ho jeden reportér zeptal, zda plánuje přestat pracovat, odpověděl takto:

"Neohlížej se a nepřestávej!"

A Walk in the Woods vypráví příběh dvou starých kamarádů, které se své přátelství rozhodnou oživit túrou po slavné Appalačské stezce. Oba jeho hlavní aktéři – Robert a Nick Nolte – se na tiskovce vyznali ze své lásky k přírodě, ale přiznali, že v reálu by pro ně taková výprava asi už představovala velký problém.

"To, co jste viděli ve filmu, bylo asi to nejlepší, čeho jsem momentálně schopen," vtipkoval čtyřiasedmdesátiletý Nolte. Jeho kolega prohlásil, že v mládí jezdil kempovat často, ale do ničeho podobného se nikdy nepustil (Appalačská stezka měří přibližně 3500 km, pozn. red.).

Dodejme, že Redford by se během tohoto a příštího roku měl objevit ve dvou filmech – životopisném dramatu Truth a hrané verzi animáku Pete's Dragon. Kromě toho i nadále režíruje a produkuje. Inu, ne nadarmo se o něm říká, že je nezničitelný.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku