Sir Tom Jones: 'Kdyby má žena zemřela, nebyl bych už schopen zpívat'
zdroj: tisková zpráva

Sir Tom Jones: 'Kdyby má žena zemřela, nebyl bych už schopen zpívat'

5. 10. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Legendární zpěvák se rozpovídal o své manželce Lindě, která trpí velkými zdravotními problémy. Co všechno prozradil?

Tom Jones mimo jiné přiznal, že Linda – kterou si vzal už ve svých šestnácti – po celou dobu jejich manželství bojuje se silnými depresemi. Kromě toho má rozedmu plic a již dvakrát se léčila s rakovinou.

"Už když byla mladá, tak jsem si uvědomil, že má depresi, protože se u ní vždy projevovaly její příznaky," svěřil Sunday Times.

O legendárním "Tygrovi z Walesu" se říká, že měl stovky milenek. On sám nicméně tvrdí, že jeho vztah s Lindou je pevný jako skála a "všechno ostatní byla jen zábava a hry".

"Je tou nejdůležitější věcí v mém životě… Neuvěřitelná ženská. Linda je láskou mého života a pořád bude, i když už nevypadá jako dřív. Já už taky nevypadám jako dřív, ale dělám, co můžu," zavtipkoval a dodal, že kdyby o svou partnerku přišel, nebyl by už schopen zpívat.

Jones rovněž zavzpomínal na to, jak ho jeho žena u jejich losangeleského sídla zbila poté, co bulvární magazíny zveřejnily články o jeho románku s tehdejší Miss World Marjorie Wallace. "Jen jsem tam stál a dostával… Mlátila mě a křičela," konstatoval.

Dobře udělala!

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku