Sinead O'Connor ruší všechny koncerty. Její syn bojuje s těžkou nemocí
zdroj: Profimedia

Sinead O'Connor ruší všechny koncerty. Její syn bojuje s těžkou nemocí

28. 7. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmačtyřicetiletá zpěvačka až do konce roku nehodlá nikde vystupovat. Místo toho se bude starat o své dítě.

Sinead původně uvedla jen to, že koncerty odvolala z důvodu naprostého vyčerpání. Nyní vyšlo najevo, z čeho je tak unavená – jejímu synovi počátkem března diagnostikovali blíže nespecifikovanou chorobu.

"Je to ten typ nemoci, který určitě přežije, pokud bude mít správnou péči a bude se hlídat. V opačném případě není žádná záruka. Taková je pravda," napsala na Facebook.

"Netřeba asi říkat, že to způsobilo vážnou rodinnou krizi. Jako každá matka, i já byla pořád vzhůru – každý den i noc od té doby, co jsem zjistila, že mé dítě trpí," dodala.

A aby toho nebylo málo, ona sama má velké gynekologické problémy, které se navíc neustále zhoršují.

"Lékař mě poučil, že jediným řešením této situace je podstoupit hysterektomii (chirugické odstranění dělohy, pozn. red). Čím dřív, tím lépe," konstatovala čtyřnásobná maminka.

O'Connor je tak v obrovském stresu. Mj. má obavu i z toho, že se kvůli této nedobrovolné dovolené dostane do finančních problémů. Podle svých vlastních slov pracuje nejen kvůli tomu, že miluje živá vystoupení, ale především pro peníze.

 "Byla jsem oškubána vlevo, vpravo i uprostřed – stejně jako všichni v hudebním průmyslu. Nejsem tedy vůbec tak bohatá, jak si lidí myslí," postěžovala si.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku