Simon Cowell o One Direction: 'Roční pauza jim prospěje'
zdroj: Profimedia

Simon Cowell o One Direction: 'Roční pauza jim prospěje'

28. 8. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Světoznámý porotce talentových soutěží okomentoval aktuální dění kolem britsko-irského boybandu. Jak vidí jeho budoucnost? A zkoušel jeho členům "promluvit do duše"?

Jak jsme vás již informovali, skupina One Direction ohlásila pauzu v délce trvání minimálně jeden rok. Mnozí se však domnívají, že ve skutečnosti se jedná o definitivní konec. Co si o tom myslí Cowell?

"Mám-li být upřímný, opravdu nevím," řekl pětapadesátiletý hudební magnát magazínu Yahoo Celebrity UK a dodal, že Nialle, Louise, Harryho a Liama nehodlá do ničeho tlačit.

"Stejně jako vždy, i tentokrát jsem jim řekl, ať se rozhodnou sami. A že doufám, že zůstanou spolu, ale musí to chtít oni sami, kvůli sobě. Každopádně jsou to inteligentní kluci, oni si to vyřeší."

Simon rovněž uvedl, že vzhledem k tomu, jak vyčerpávající rozvrh One Direction v posledních letech měla, roční pauzu považuje za dobrý nápad.

"Mít rok volno bude zdravá věc," konstatoval.

Tato přestávka (pokud skutečně půjde jen o přestávku) přijde vhod zejména Louisovi, který se někdy počátkem příštího roku stane otcem.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku