Sexy kost Selena Gomez zřejmě našla náhradu za Biebera. Zrodila se nová láska?
zdroj: tisková zpráva

Sexy kost Selena Gomez zřejmě našla náhradu za Biebera. Zrodila se nová láska?

16. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Mladá hvězdička si může vybírat ze zástupu svých nápadníků a je s podivem, že ještě nepodlehla někomu staršímu. Stále totiž loví mezi mladými žabáky, kterých se to v showbyznysu jen hemží.

Jedenadvacetiletá popová princezna je očividně ze vztahu s Justinem Bieberem vyléčená a tak jí nic nebrání v tom, poohlížet se po novém potencionálním příteli. Bude jím o rok mladší člen člen britské kapely Union J George Shelley? S tím je v součanosti totiž nejvíce spojována. George se dokonce s kapelou účastnil soukromého večírku v jejím apartmá po jejich společném koncertě v Portugalsku.

George Shelley zdroj: Twitter

"Selena pozvala členy Union J a další lidi do svého pokoje, kde všichni popíjeli a tancovali. Ona a George byli celou dobu spolu a vypadali dost nažhaveně. Všichni ostatní opustili pokoj kolem druhé hodiny ráno a tak mohli strávit noc společně," uvedl zdroj deníku The Sun.

Je snad náhoda, že mladý zpěvák druhý den ráno zmeškal svůj let do Londýna? Na letišti v Heathrow vypadal hodně ospale, zkrátka náročná noc. Buď je Selena pěkná divoška, nebo si zkrátka celou dobu povídali. Uvidíme, zda se zrodil nový pár, nebo jde jen o úlet. Nutno říct, že se mladý zpěvák ještě minulý měsíc stýkal se členkou dívčí skupiny Little Mix Jesy Nelson, ale jeho přátelé tvrdí, že o nic vážného nešlo.

Zatím bez komentáře, buďte první!