Seriálový Ted Mosby se rozešel s vlčicí z Twilight ságy!
zdroj: tisková zpráva

Seriálový Ted Mosby se rozešel s vlčicí z Twilight ságy!

5. 2. 2013 – 14:38 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Herec z oblíbeného seriálu Jak jsem poznal vaši matku se rozešel s přítelkyní Julií Jones, která hrála vlkodlačici Leah Clearwater v upíří sáze Twilight.

Osmatřicetiletý Josh Radnor, který hrál v seriálu architekta Teda věčně hledajícího lásku, začal randit s o šest let mladší Julií, se kterou začal randit na konci roku 2011. Stejně jako jeho seriálová postava i on svou pravou lásku stále hledá. Na herečce ho přitahovala podle jeho slov hlavně její opravdová inteligence. Ostatně v době, kdy natáčela ságu Twilight, se herec nevyjadřoval do médií o předloze filmu zrovna přívětivě.

Julia Jones zdroj: tisková zpráva

"Mám ve zvyku číst poněkud inteligentnější věci než toto a když se mi to nelíbí, prostě to přestanu číst," svěřil se herec.

Seriáloví fanoušci jsou určitě zvědaví, kdo bude ta vyvolená Teda Mosbyho o které už od první série neustále mluví. Autoři seriálu se nechali slyšet, že ji konečně potká na svatbě přátel Robin a Barneyho v závěrečné sérii. Ještě před Julií Josh mezi lety 2008 - 2009 chodil s herečkou Lindsay Price, která účinkovala v několika dílech seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

Herec hrál také jednu z hlavních rolí seriálu Pohotovost (1994-2009), Zákon a pořádek (1990-2010) a například ve snímku Bulšit (2001).

Zatím bez komentáře, buďte první!