Scherzinger už má náhradu za Hamiltona: Nabrnkla si tohohle svalovce
zdroj: Profimedia

Scherzinger už má náhradu za Hamiltona: Nabrnkla si tohohle svalovce

30. 6. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nicole Scherzinger byla na Mykonosu vyfocena, jak se vášnivě líbá s úspěšným řeckým fotbalistou. A to zdaleka není všechno.

Bývalá frontmanka skupiny Pussycat Dolls je momentálně na dovolené v krachujícím Řecku. A rozhodně tam nemarní čas. Bulvární fotografové ji přistihli, jak se muchluje s Pajtimem Kasamim – bývalým hráčem Fulhamu, dnes reprezentantem klubu Olympiacos.

To určitě nepotěšilo jejího exsnoubence Lewise Hamiltona, který se stále nevzpamatoval z toho, že od Nicole dostal kopačky a píše jí srdceryvné vzkazy.

"Drahá přítelkyně, v průběhu uplynulých let jsme toho hodně sdíleli. Nezměnil bych ani jedinou věc. Všechny ty zkušenosti ze mě udělaly hrdého muže, kterým nyní jsem. Jsem vděčný za náš společně strávený čas a vzpomínky na něj si navždy uchovám v paměti bez ohledu na to, jak moc zestárnu," uvedl na Instagramu při příležitosti zpěvaččiných 37 narozenin.

"Přeji ti ty nejšťastnější narozeniny a ať ti Bůh i nadále žehná ve všem, co děláš," dodal.

Otázkou je, zda by pod to zahrnul i divokou líbačku s třiadvacetiletým řeckým fotbalistou nebo následnou pařbu s miliardářským playboyem Joem Fournierem. Jako bonus tu máme neznámého ctitele, který Scherzinger na narozeninovém večírku poslal pět litrů šampaňského značky Cristal. Inu, havajská kráska evidentně ví jak zaujmout muže…

Zatím bez komentáře, buďte první!