Scarlett Johansson: 'Dceru nechci izolovat, ale…'
zdroj: tisková zpráva

Scarlett Johansson: 'Dceru nechci izolovat, ale…'

28. 4. 2015 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třicetiletá americká herečka a modelka se rozpovídala o stinných stránkách slávy.

Scarlett Johansson prohlásila, že být matkou-celebritou vůbec není jednoduché.

"Na jedné straně své děti nechcete izolovat, ale na straně druhé nechcete ani to, aby si musely připadat jako v blázinci. Lidé jsou fascinování slavnými dětmi," uvedla v rozhovoru pro časopis Parade.

"V určitém bodě si budete muset vzít svůj život zpátky a říct: 'Víš co? Pokud si půjdu něco vyzvednout do čistírny oděvů a pokud mě u toho bude někdo fotit, tak co má být?'" dodala.

Scarlett Johansson a Romain Dauriac zdroj: tisková zpráva

Představitelka Black Widow promluvila rovněž o svém vztahu s uměleckým kurátorem a bývalým novinářem Romainem Dauriacem, za kterého loni v říjnu tajně provdala.

"Chce to hodně práce. Chce to muže, který si je jistý nejen svou láskou k vám, ale i svou vlastní kariérou. Měl by se věnovat něčemu naprosto jinému než vy," konstatovala

Johansson je podle svých vlastních slov přesvědčená, že protiklady se přitahují, přičemž vzájemná láska ve vás probudí zájem o svět toho druhého.

"Romaina přitahuje můj divný cizí svět zábavy. Je jím okouzlen právě proto, že je to tak moc odlišné od toho, čemu se věnuje on. A já ho zase chtěla doprovodit na vernisáž a mluvím s ním o umění a začínajících umělcích. To je jeho vášní," vysvětlila.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku