Samantha Bond: 'Pierce Brosnan líbá líp než Sean Bean'
zdroj: tisková zpráva

Samantha Bond: 'Pierce Brosnan líbá líp než Sean Bean'

4. 5. 2015 – 11:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiapadesátiletá britská herečka se rozpovídala o svém profesním i soukromém životě.

Samantha Bond v několika bondovkách ztvárnila postavu Miss Moneypenny. Tuto roli však považuje za jednu z nejmenších, kterých se kdy zhostila a mluví o ní jen nerada.

 "Nepopírám, že jsem na ni hrdá, ale to je asi tak všechno. A ano, Pierce Brosnan líbá mnohem líp než Sean Bean. Ale vážně nevím, co víc k tomu říct," uvedla v rozhovoru pro magazín Mirror.

Hvězda Panství Downton prý na žádném filmu s agentem 007 nikdy nebyla v kině a ani netušila, že jde o tak "globální záležitost". Podle svých vlastních slov byla přesvědčená, že James zajímá jen Brity. Proto ji překvapilo, když zjistila, jak moc jsou jeho příběhy ve světě populární... a kolik obdivovatelů jí získaly.

"Mužům určitého věku se při pohledu na mě orosí oči. Byla jsem jejich Moneypenny. Lidé jsou vždy nesmírně zdvořilí. Pokud jsem požádána o selfies, nevadí mi to – už zvládám držet telefon ve správném úhlu," zavtipkovala.

Samantha Bond zdroj: tisková zpráva

Samantha rovněž prozradila, jak se udržuje v kondici – chozením.

"V posilovně na mě nenarazíte, ale jsem neohrožený chodec. Nesnáším lidi, kteří se loudají, protože chodím docela rychle. Ráda se procházím svým krásným městem. Jsem velmi hrdá na to, že pocházím z Londýna," uvedla a dodala:

"Pokud jde o jídlo… jím zdravě, ale miluji McDonald’s. Big Mac medium s Coca-Colou, to je moje potěšení."

Zatím bez komentáře, buďte první!