Sabina Křováková bude dělat předskokanku Ewě Farne
zdroj: tisková zpráva

Sabina Křováková bude dělat předskokanku Ewě Farne

5. 11. 2013 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednadvacetileté rodačce z Děčína se splnil jeden z jejich životních snů. Vystoupí jako předskokanka Ewy Farne.

Vítězka zatím posledního ročníku Česko Slovenské SuperStar si zazpívá na koncertech v Bratislavě (18. listopadu) a Popradu (23. listopadu).

„Sabinu jsem si vybrala, protože jsem ještě před soutěží slíbila, že budu nejen porotkyní, ale také člověkem, který už v brandži pár let působí a proto se budu snažit pomoct i po soutěži. Sabča je talentované a okouzlující děvče. Lidi prý rychle zapomínají, tak se na Slovensku obě připomeneme s velkou šou,“ řekla k tomu Farna.

Ewa Farná zdroj: tisková zpráva

Většina vítězů talentových show opravdu poměrně rychle „zapadne“. Sabina Křováková se tím však nenechala odradit a v současné době pilně skládá vlastní písně a plánuje vydání další desky. Její první album (obsahující pouze coververze hitů jako Cry Baby nebo Ironic) zabodovalo v tuzemské prodejní hitparádě, když se hned první týden vyšvihlo na pátou příčku.

Připomeňme, že samotná Farna nedávno vystoupila jako předskokanka slavné Nelly Furtado. Velkolepého koncertu v polském Štětíně se zúčastnilo neuvěřitelných půl milionu diváků. Inu kdo umí, ten umí…

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!