Ruda z Ostravy udělal skvělé gesto! Natočil klip pro nemocnou holčičku
zdroj: Profimedia

Ruda z Ostravy udělal skvělé gesto! Natočil klip pro nemocnou holčičku

1. 8. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Bavič Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy se ukázal v úplně novém světle! Jeho krásné gesto může pomoci nemocné Adélce.

Pětiletá Adélka žije v městečku Vlčnov a je po náročné transplantaci jater. Nyní dojíždí do pražského Motola a čeká ji ještě dlouhá a trnitá cesta za uzdravením, aby mohla žít jako ostatní zdravé děti. Michal se jí všemocně snaží pomoci již několik měsíců a díky vytvoření videoklipu, kde ho ostatní mohou sdílet na Youtube, všechny prosí o finanční pomoc, která by mohla Adélce pomoci zaplatit drahou léčbu, kterou bude muset nutně podstoupit.

Osmatřicetiletý zpěvák a bavič natočil klip o Adélce právě v obci Vlčnov, kam jí přiezl i plno dárečků. Holčička je součástí videoklipu a vypadá šťastně i po tom, čím si musí procházet. Michal také zveřejnil číslo účtu, kam mohou lidé posílat částky na její léčbu, nebo alespoň sdílet video na internetu.

Na Youtube, kde je videoklip umístěn, ho shlédlo už téměř 16 tisíc lidí a šíří se směle dál. Jen víc takových gest! Třeba Michal alias Ruda probudí i v ostatních umělcích chuť pomáhat.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku