Rozzuřená Jennifer Aniston odvolala zasnoubení! Theroux ji prý podvedl
zdroj: Profimedia

Rozzuřená Jennifer Aniston odvolala zasnoubení! Theroux ji prý podvedl

26. 6. 2015 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tak tohle asi nikdo nečekal. Nad vztahem hvězdného páru se stahují pořádná mračna. Co se stalo?

Magazín Star uvedl, že Jennifer Aniston odvolala zasnoubení s Justinem Therouxem poté, co konfrontovala jeho údajnou milenku.

"Právě teď zažívají pořádnou krizi. Téměř se nestýkají, a když už se sejdou, v podstatě nonstop spolu válčí," tvrdí nejmenovaný zdroj. Server Radar Online v této souvislosti upozornil, že pár byl na veřejnosti naposledy viděn 4. dubna.

Anniston je podle dostupných informací přesvědčená, že Theroux si začal románek s jistou členkou štábu seriálu Pozůstalí.

"Je to krásná blondýnka a Justin a Jen se kvůli ní pěkně pohádali. On přísahá, že s ní nic neměl, ale ona si myslí něco jiného…" vysvětlil zdroj.

Situace vygradovala 29. dubna, kdy hvězda seriálu Přátelé v New Yorku večeřela s Jasonem Batemanem a jeho manželkou a náhodou na dotyčnou narazili.

"Šla za ní a na rovinu se jí zeptala na povahu jejího vztahu s Justinem… Ta žena tím byla naprosto zaskočená a vypadala, jako by měla každou chvíli umřít. Justina její bláznivé chování ponížilo a uvedlo do velkých rozpaků. Zejména s ohledem na skutečnost, že jejich vztah visí na vlásku, nemohl uvěřit tomu, že by zašla tak daleko, aby tu dívku konfrontovala. Měli kvůli tomu velmi drsný telefonát," řekl zdroj.

To vypadá hodně vážně!

Zatím bez komentáře, buďte první!