Rozmazlená Kim Kardashian nadává na těhotenství: 'Nechápu, jak si to někdo může užívat!'
zdroj: Profimedia

Rozmazlená Kim Kardashian nadává na těhotenství: 'Nechápu, jak si to někdo může užívat!'

6. 10. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá hvězda reality show se podělila o své skutečné pocity z těhotenství. A je to hodně zajímavé čtení…

Kim Kardashian, která se svým manželem Kanyem Westem čeká druhé dítě, na svých internetových stránkách zveřejnila příspěvek nazvaný "How I Really Feel About Being Pregnant". V tom mj. uvedla, že těhotenství je "nejhorší zážitek jejího života".

"Neužívám si ani jeden okamžik a nechápu, jak si to někdo užívat může," napsala. "Sama si nejsem jistá, proč se mi tato zkušenost nelíbí tak jako ostatním. Možná je to těmi otoky, bolestmi zad nebo jen kompletním zatměním mysli z toho, jak se vaše těl zvětšuje a nic vám nesedí."

"Prostě mám neustále pocit, že nejsem ve své vlastní kůži. Je těžké to vysvětlit. Necítím se sexy – cítím se nejistá a po většinu času taky obézní," dodala.

Kardashian se domnívá, že řada lidí o potížích spojených s graviditou záměrně mlčí. "Víte, že ještě dva měsíce poté musíte nosit plenky?!"  konstatovala.

Na co se naopak těší, je to, jak se po porodu bude dostávat zpátky do formy. "To je skvělá výzva…  Až budu zase tam, kde být chci, budu si připadat dokonalá," vysvětlila.

Kim, četla jsi někdy pohádku o princezně na hrášku?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku