Rozchod se nekoná! Rihanna slavila narozeniny s Chrisem Brownem na Hawaji
zdroj: tisková zpráva

Rozchod se nekoná! Rihanna slavila narozeniny s Chrisem Brownem na Hawaji

22. 2. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Spekulace o rozchodu hvězdného páru, který se na párty po Grammy pohádal, se nepotvrdily. Společně odjeli na Hawaj, kde oslavili zpěvaččiny pětadvacáté narozeniny.

Při udílení hudebních cen Grammy došlo mezi Rihannou a Chrisem Brownem k ostré hádce, kterou zapříčinila zpěvačka posíláním zpráv svému bývalému příteli Drakeovi. Pár spolu sice chvíli nemluvil a zbytek večera strávil každý zvlášť, ale nakonec Brown zřejmě překonal žárlivost a vyhrál zdravý rozum. Domněnky o jejich rozchodu tedy nebyly na místě, což dokazují i nejnovější záběry dovádějících milenců na dovolené. Procházky po písčité pláži v ruku v ruce a hluboké rozhovory jen dokazují, že žádný rozchod se nekoná.

Rihanna a Chris Brown zdroj: Profimedia

Rihanna si odletěla odpočinout k moři po jejím návrhářském debutu, který si odbyla tento týden na londýnském Fashion Weeku se svou kolekcí River Island.

Nutno podotknout, že Rihanně se hudební ceny Grammy stávají osudnými. V roce 2009 ji na párty po předávání cen Chris Brown surově napadl a zpěvačka na něj podala žalobu. Kvůli podlitinám a pohmožděninám musela dokonce přerušit několik představení. Po čtyřech letech ale zpěvákovi odpustila a dala mu poslední šanci, kterou určitě nebude chtít jen tak zahodit.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku