Rozchod Miley Cyrus a Liama Hemswortha se prý stal skutečností
zdroj: Profimedia

Rozchod Miley Cyrus a Liama Hemswortha se prý stal skutečností

16. 3. 2013 – 8:34 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Podle zahraničních zpráv jsou spekulace o rozchodu krásného páru pravdivé a plánovaná svatba, na kterou se oba těšili, se neuskuteční.

Pár, který letos plánoval vstoupit do stavu manželského, prý rozdělila záliba v nekonečných párty dvacetileté zpěvačky a slabost pro ženy jejího o tři roky staršího snoubence Liama. Spekulace o rozchodu se objevily asi týden po tom, co si zpěvačka vyšla na párty v L.A. se svým kamarádem Paulem Khourym a hlavně bez svého zásnubního prstenu. Minulý měsíc zase Liam opustil večírek po Oscarech s herečkou January Jones, díky čemuž se vyrojily spekulace o jeho nevěře.

"Miley a Liam jsou od sebe, je konec. Ona miluje paření a je pěkně divoká. Pro něj to byl velký problém," svěřil se zdroj. Jiný zase uvedl: "Rozešli se už předtím a stejně tak je to nyní. Stalo se drama, protože Miley tušila, že má Liam oči i pro jiné. A nedávno dokonce na Twitteru popřela, že by ji podvedl. I když Miley trvá stále na tom, že jsou spolu, je teď více než jasné, že tomu tak není."

Bývalý pár se seznámil v roce 2009 při natáčení filmu The Last Song a minulý rok v březnu se zasnoubili. Ve čtvrtek zpěvačka na Twitter napsala, že svatbu neodvolala.

Minulý týden ale Liam odjel do své rodné Austrálie navštívit svého bratra Chrise, jeho ženu a dceru a jeho přátelé potvrdili, že si potřeboval od Miley trochu odpočinout.

"Je možné, že se za chvíli dají zase dohromady, jak to u nich bývá zvykem. Miley je ohnivý charakter a je do Liama zblázněná. Myslím, že si nedovede představit být úplně bez něj," dodal zdroj.

Zatím bez komentáře, buďte první!