Rory z Gilmorových děvčat adeptkou na hlavní roli erotického románu!
zdroj: tisková zpráva

Rory z Gilmorových děvčat adeptkou na hlavní roli erotického románu!

8. 4. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Na stříbrném plátně se v dohledné době objeví filmová adaptace erotického románu Padesát odstínů šedi. Nyní se objevili noví adepti na hlavní role.

V současnosti se řeší především otázka, kdo by měl ztvárnit postavu zvráceného miliardáře Christiana Graye, který od své partnerky Anastasie Steel vyžaduje stále perverznější sexuální praktiky. Podle názoru řady čtenářek by to v ideálním případě měl být Ryan Gosling, nicméně nejžhavějším kandidátem je momentálně Matthew Bomer.

Matthew Bomer zdroj: tisková zpráva

Matt se však nijak netají svojí homosexualitou, tudíž je možné, že tvůrci filmu dají přednost Ianu Somerhalderovi – nebo někomu ze široké plejády dalších herců, kteří o roli Graye již projevili zájem.

Ian Somerhalder zdroj: tisková zpráva

Anastasii by si pak mohla zahrát Alexis Bledel, známá ze seriálu Gilmorova děvčata. Hodně se mluví také o Emilii Clarke, Nině Dobrev a Emmě Watson. Poslední jmenovaná ale do této role navzdory dřívějším spekulacím (i výsledkům ankety pořádané společností Cineworld) s největší pravděpodobností obsazena nebude.

Nina Dobrev zdroj: tisková zpráva

Dodejme, že lítý boj se vedl i o filmová práva. Úspěch nakonec slavilo studio Universal Pictures, které za ně zaplatilo necelých 100 milionů Kč. Mimochodem, pracovat na tomto snímku by chtěla i slavná Angelina Jolie. Ta si prý dokáže sebe sama představit jako režisérku. Bret Easton Ellis by pak zase rád napsal scénář.

Zatím bez komentáře, buďte první!