Ronaldo podvedl svou krásnou přítelkyni s Miss BumBum
zdroj: tisková zpráva

Ronaldo podvedl svou krásnou přítelkyni s Miss BumBum

29. 4. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Slavný fotbalista Cristiano Ronaldo prý podvedl svou nádhernou přítelkyni Irinu Shayk s blonďatou Brazilkou, se kterou strávil noc.

Sedmadvacetiletá Brazilka Andressa Urach přiznala, že se s ní hvězda Realu Madridu vyspala po sérii pikantních textovek, které si předtím vyměnili. Deníku The Sun se svěřila, že Ronaldo snil o jejím zadečku a nazýval ji "koník": "Byl posedlý mým zadkem!" uvedla. Aby také ne, když vyhrála soutěž Miss, která vyhlašuje ty nejlepší zadečky v zemi.

Andressa popsala, jak s ním skončila minulý týden v jednom nóbl hotýlku, jen osmačtyřicet hodin před tím, než Ronaldo prohrál se svým klubem nad Borrusia Dortmund 1-4 v rámci Ligy mistrů.

Andressa Urach (vpravo) zdroj: Profimedia

Zpráva vyšla najevo potom, co byl Ronaldo vyfocen se svou zuřivě vyhlížející přítelkyní Irinou, se kterou je od roku 2010. Z její tváře bylo zřejmé, že mezi nimi došlo k hádce.

Osmadvacetiletý fotbalista, model a také ambasador organizace Save the Children, kontaktoval Andressu po tom, co minulý měsíc dostal její číslo od společného kamaráda. Poté ji kontaktoval přes SMS a také si volali prostřednictvím Skypu.

"Vždycky jsem si myslela, že je Ronaldo jeden z nejkrásnějších chlapů na světě. Nemohla jsem uvěřit, že by mohl kontaktovat právě mě. Zavolal mi, abych za ním přijela do Madridu, ale neřekl kde přesně se sejdeme a v kolik. Řekl, že musí být opatrný, aby se o tom nedověděla jeho přítelkyně, se kterou ale prý nemá vážný vztah," řekla novinářům Andressa.

Irina Shayk zdroj: tisková zpráva


Pár se nakonec sešel v hotelu Villa Magna, odkud Ronaldo své milence poslal textovku s číslem pokoje, ve kterém se sejdou. "Bylo to neuvěřitelné! Má úžasné tělo, jako dar od Boha. Bohužel po pár hodinách musel odejít a já se musela zase tajně dostat soukromým výtahem do garáží a odtud zpět do mého hotelu. Hlídala mě jeho ochranka, takže jsem se cítila jako v nějakém filmu. Nebylo to pro mě příjemné, spíš urážlivé. Myslím, že už se znovu neuvidíme," vysvětlila. 

Před třemi lety se Ronaldo stal otcem dvou synů, které počal s neznámou ženou a z tohoto důvodu se líčí jako pokorný, citlivý a starostlivý muž. Ovšem Ronaldo je svými aférkami pověstný a tahle nebyla první ani poslední. Poté, co jeho nevěra s Miss BumBum vyšla v novinách, prohlásil pouze fotbalista na svém Twitteru, že byl v hotelu na schůzce se španělským novinářem. Bude mu to přítelkyně Irina věřit?

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku