Rocková legenda Rod Stewart: 'Největšími kritiky mé hudby jsou moje děti!'
zdroj: Profimedia

Rocková legenda Rod Stewart: 'Největšími kritiky mé hudby jsou moje děti!'

31. 10. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmdesátiletý britský zpěvák se rozpovídal o svém nejnovějším albu Another Country, které nahrál doma – a o své početné rodině. Co všechno prozradil?

Někoho možná překvapí, že Rod Stewart je hned osminásobným otcem. A právě jeho potomci mu prý s tvorbou Another Country hodně pomohli.

"Říkali mi co si o tom myslí, což obvykle bylo 'je to odpad tati,'" zažertoval interpret megahitu Sailing v rozhovoru pro magazín ET. "Ne, to není pravda… ale to prostředí je úžasné."

Rod rovněž přiznal, že už není dávno tím rockerem, který v sedmdesátých letech dobýval první příčky hitparád.

"Dokonce jsem napsal píseň o uspávání svého čtyřletého syna Aidena nazvanou Batman, Superman, Spider-Man. A další songy, které bych před třemi dekádami, kdy jsem byl skutečná rock 'n' rollová hvězda, prostě nenapsal," konstatoval.

Na druhé straně teď může dělat věci, které dřív dělat nemohl – například vystupovat v Las Vegas společně se svou dcerou Ruby.

"Víceméně prostě hrajeme to, co chceme. Je to skvělé, protože Vegas se ke mně chová, jako bych byl Elvis. Je to tam báječné. Létáme tam každý večer. Po každé show s Ruby sedíme v letadle a dopřáváme si malou večeři a sklenku vína," konstatoval.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku