Robbie Williams se rozhodl zveřejnit video ze své utajované svatby!
zdroj: tisková zpráva

Robbie Williams se rozhodl zveřejnit video ze své utajované svatby!

4. 3. 2013 – 10:53 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jedna z největších popových hvězd současnosti poodhalila své soukromí. Podívejte se na zajímavé momentky z jeho života.

Když si devětatřicetiletý Robbie Williams před třemi roky bral za ženu americkou herečku Aydu Field, vše probíhalo v přísném utajení. Obřadu se nakonec mohlo zúčastnit pouze několik desítek příbuzných a nejbližších přátel. Nelze se tak divit, že po fotografiích z této akce byla velká sháňka. Nyní slavný britský zpěvák zveřejnil teaser nového videa k písni Soul Transmission, který obsahuje jak záběry z vlastní svatby, tak z oslavy jejího prvního výročí.

V krátké ukázce kromě jiného uvidíte, jak Robbie drží svou nastávající za ruku a z tváří ji otírá slzy dojetí. Na dalších záběrech vítá účastníky zahradní slavnosti, jezdí (pozadu!) po pokoji na růžovém kole značky BMX nebo zdobí vánoční stromeček.

Robbie Williams a Ayda Field zdroj: tisková zpráva

Video bylo původně pořízeno Robbieho švagrem Dylanem jako dárek pro šťastný pár. „Můj milovaný švagr je blázen do filmování. Natočil i náš svatební den a první výroční party. Ayda a já jsme se dosud nedostali k tomu, abychom si něco z toho pustili, ale Dylan slyšel skladbu Soul Transmission, zamiloval si ji a rozhodl se nás překvapit sestříháním tohoto videa“, píše devětatřicetiletý zpěvák na svém blogu. Kompletní video by mělo být k dispozici už tento týden.

Dodejme, že Robbie Williams se letos v červnu po šestileté pauze vydá na velké evropské turné. To začne 19. června v Etihad Stadium v Manchesteru a vyvrcholí 20. srpna na Tallinn Song Festival Grounds v Estonsku. Do České republiky Robbie bohužel nezavítá.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku