Rihanna vypadá na únorové obálce časopisu Rolling Stone zatraceně sexy!
zdroj: tisková zpráva

Rihanna vypadá na únorové obálce časopisu Rolling Stone zatraceně sexy!

1. 2. 2013 – 15:38 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka nejnovějšího hitu Diamonds zdobí únorovou obálku časopisu Rolling Stone se kterou se hned fanouškům pochlubila na sociální síti.

Čtyřiadvacetiletá barbadoská zpěvačka dělala interview do únorového čísla časopisu Rolling Stone a rozmluvila se o svém vztahu s o rok mladším zpěvákem Chrisem Brownem. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby nebyl Brown známý pro svou útočnou povahu, která v minulosti způsobila rozpad jejich dlouholetého vztahu. Nyní jsou ale opět spolu a Rihanna vysvětlila, že mu ještě před samotným rozhovorem prozradila s čím se novinářům bude svěřovat a zpěvák byl nečekaně úplně v klidu.

 

Rihanna zdroj: Profimedia

Podle zdroje z magazínu Rolling Stone Chris doufá, že se nebude vytahovat jeho minulost ohledně fyzického útoku na Rihannu, kvůli kterému se s ním před lety rozešla. Nyní je z něj úplně jiný člověk a chtěl by s Rihannou začít úplně odznova.

V rozhovoru zpěvačka o Chrisovi nemluví jako o nějakém monstru, ale jako o člověku, kterého miluje, obdivuje a který ji dokáže rozesmát. Chce aby všichni věděli, že se změnil a že to s ním chce znovu zkusit, protože věří, že lidé se dokážou změnit a chce mu dát druhou šanci. Ale stačí nepatrný krok vedle a vše může být jinak, protože další šanci by už nemusel dostat.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku