Rihanna v bílé paruce jako malý Mozart: Změnila zase styling?
zdroj: Instagram

Rihanna v bílé paruce jako malý Mozart: Změnila zase styling?

1. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jako z kabaretu vypadají fotky barbadoské zpěvačky, které umístila na svůj internetový profil. Nezvyklý styling vznikl naštěstí jen kvůli jejímu novému videoklipu.

Už jsme se obávali, že černá barvu vlasů, ke které se zpěvačka teprve nedávno vrátila, je už minulostí a na řadu přišla bílá kudrnatá paruka ve stylu Marie Antoinetty. Možná, ale pokud si odmyslíme to růžové obočí. Naštěstí chtěla jen potěšit své fanoušky, kterých má na své síti Instagram téměř 10 miliónů, a nasdílela s nimi fotografie z natáčení nového videoklipu k písni Pour It Up, které je z jejího zatím posledního alba Unapologetic. Pětadvacetiletá hvězda se ráda odhaluje a nejinak tomu bylo i nyní v průsvitném negližé, pod kterým byly vidět bradavky.

Rihanna zdroj: Instagram

V současné době je na cestách se svým celosvětovým turné Diamonds World Tour, se kterým nyní brázdí Austrálii. Před sebou má ovšem ještě například Jižní Afriku, Arabské Emiráty, Izrael, rodný Barbados a náročnou tour zakončí posledním koncertem v americkém New Orleans 15. prosince. Nikdo si neumí představit, jak může být psychicky i fyzicky vyčerpávající odzpívat a odtancovat 83 koncertů během devíti měsíců, ale Rihanna je právem považována za jednu z nejlepších zpěvaček na světě.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku