Reese Witherspoon: 'Děti mě nechtějí vidět při sexu'
zdroj: Profimedia

Reese Witherspoon: 'Děti mě nechtějí vidět při sexu'

11. 5. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ava a Deacon prý odmítají sledovat matčiny filmy – zejména ty, ve kterých má postelové scény. Například Velmi nebezpečné známosti.

Ve Velmi nebezpečných známostech (1999) zazářila nejen Reese Witherspoon, ale i její bývalý manžel Ryan Phillippe. Jejich děti – patnáctiletá Ava a o čtyři roky mladší Deacon – ho však vidět nechtějí.

"Teď budou hrát Velmi nebezpečné známosti v L.A. jako muzikál. Tak jsme je na to chtěli vzít. Ale ještě to neviděli," prozradila Witherspoon v talk show Watch What Happens Live a dodala:

"Nemají žádný zájem vidět mě ve filmech. Připadá jim to strašně divné. Především to, že by měli vidět mě a svého tátu při sexu. O to nestojí už vůbec."

Reese a Ryan tak svým potomkům alespoň ukázali místa v Central Parku, na kterých se inkriminovaný snímek natáčel. Ani tato "exkurze" však jejich názor nezměnila.

Witherspoon a její kolegyně Sofia Vergara se ve Watch What Happens Live rozpovídaly také o své líbací scéně v akční komedii Divoká dvojka.

"Myslela jsem si, že něco takového potřebujeme, protože to není jen pro holky. Kluci se na ten film taky chtějí jít podívat. Není to o holkách, které se snaží najít si kluky, nebo je balit, nebo s nimi manipulovat – je to o dívkách zažívajících přestřelky či automobilové honičky. Tak jsem to tam chtěla dát," vysvětlila Vergara, která tuto scénu vymyslela.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!