Rakovina Karla Gotta ustoupila, Kim Kardashian zapózovala nahá
zdroj: Facebook

Rakovina Karla Gotta ustoupila, Kim Kardashian zapózovala nahá

9. 3. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Kim Kardashian

Kim Kardashian pouhých třináct týdnů po porodu syna Sainta zapózovala nahá. Podle svých vlastních slov nemá co na sebe. Výslednou selfie však bohužel zcenzurovala – intimní partie zakryla černými proužky. Škoda.

Kim Kardashian zdroj: Instagram

Sacha Baron Cohen, Dwayne Johnson, Zac Efron

Sacha Baron Cohen přehrál Dwaynu Johnsonovi a Zacu Efronovi jistou scénu ze svého nového snímku Grimsby. Je sexuální… a jejími aktéry jsou sloni. „The Rock“ následně na Instagram uploadoval povedené video, které zachycuje jejich šokovanou reakci.

Sacha Baron Cohen přehrál jinou scénu zdroj: Instagram

Karel Gott

Karel Gott nedávno absolvoval poslední cyklus chemoterapie. Nedlouho poté se na jeho Facebooku objevilo prohlášení, podle kterého rakovina ustoupila. Ukázaly to průběžné výsledky lékařských testů. „Za 14 dní bude pan Gott absolvovat ještě finální vyšetření, v rámci kterého se potvrdí, že onemocnění zcela vymizelo,“ dodala jeho tisková mluvčí Aneta Stolzová.

Karel Gott - prohlášení zdroj: Facebook

Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt odhalil, že nakonec nebude účinkovat v připravovaném filmu Sandman. Důvodem je skutečnost, že Warner Bros. Entertainment tento projekt nedávno předalo dceřiné společnosti New Line, která na něj prý má zcela odlišný názor než on. Proto se rozhodl odejít.

Joseph Gordon-Levitt - prohlášení zdroj: Facebook

Michaela Ochotská

Moderátorka Michaela Ochotská opět ukázala svého roztomilého syna Andrého, jehož tatínkem je úspěšný tenista Lukáš Rosol. „Nejlíp se spí stejně u maminky. Náš mazlík, voňavý Batman, mě dnes v noci hlídá,“ napsala k dojemné momentce.

Michaela Ochotská s dítětem zdroj: Facebook

Taylor Swift a Calvin Harrise

Taylor Swift se na Instagramu pochlubila dárkem, který dostala od Calvina Harrise k prvnímu výročí jejich vztahu – krásným zlatým medailonkem ve tvaru srdce.

Taylor Swift - dárek zdroj: Instagram

Skotský DJ zase vypustil do éteru krátké video, ve kterém předvádí zajímavě vypadající dort. Tak hodně štěstí!

Dort zdroj: mirror.co.uk

Princ William a Kate Middleton

William a Kate zveřejnili nejnovější snímky svých potomků George a Charlotte. Ty vznikly během první zahraniční dovolené (ve francouzských Alpách, pozn. red.), na kterou vyrazili coby čtyřčlenná rodina. Jejich autorem je John Stillwell z agentury Press Association.

William a Kate s dětmi zdroj: Twitter

Zatím bez komentáře, buďte první!