Professor Green popírá, že by měl problémy v manželství
zdroj: Instagram

Professor Green popírá, že by měl problémy v manželství

29. 1. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třicetiletý britský rapper se rozčílil kvůli článku, podle kterého jeho manželství s Millie Mackintosh není právě šťastné.

Professor Green – vlastním jménem Stephen Manderson – ostře reagoval na článek v jistém zahraničním magazínu, jehož autor se opovážil napsat, že "pár má své období líbánek už dávno za sebou“.

Z inkriminovaného příspěvku dále plyne, že někteří přátelé Professora Greena a Millie se domnívají, že jejich svatba byla příliš uspěchaná. Magazín rovněž uvedl, že Millie si na Twitteru změnila své přímení z „Manderson“ zpět na „Mackintosh“.

Profesor Green a Millie Mackintosh zdroj: Profimedia

„Je to, jako by kouzlo již vyprchalo. Stále milují jeden druhého, ale už to mezi nimi není jako dřív. Manželství je zkrátka těžké,“ citoval dotyčný časopis nejmenovaný zdroj.

Prof. Green článek označil za „zlomyslný a neopodstatněný bullshit“ a redakci doporučil, aby se raději zaměřila na jiná témata – například na dokument o problematice sebevražd, který nedávno připravil pro Radio 1. K celé záležitosti se ústy svého tiskového mluvčího vyjádřila i Millie: „Tyto informace jsou zcela nepravdivé. Jde o naprosté výmysly.“

Je tomu ale skutečně tak?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku