Přítelkyně Micka Jaggera spáchala sebevraždu
zdroj: Profimedia

Přítelkyně Micka Jaggera spáchala sebevraždu

18. 3. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmačtyřicetiletá módní návrhářka L'wren Scott byla včera nalezena oběšena ve svém bytě na Manhattanu.

Legendární rocker Mick Jagger je v šoku. Jeho přítelkyně L'wren Scott spáchala sebevraždu. Podle dostupných informací nezanechala žádný dopis na rozloučenou. Důvod, proč se rozhodla dobrovolně odejít ze života, tedy zatím zůstává záhadou. Některá média nicméně v této souvislosti poukázala na to, že L'wren měla velké dluhy z podnikání.

Svou účast zpěvákovi skupiny Rolling Stones už vyjádřila i jeho exmanželka Bianca Jagger. „Dozvěděla jsem se, že jsme navždy ztratili krásnou a talentovanou L'wren Scott. Mé myšlenky i modlitby jsou s její rodinou. Ať odpočívá v pokoji,“ uvedla na svém Twitteru osmašedesátiletá bývalá herečka.

L'wren Scott zdroj: Profimedia

L'wrenina kamarádka Naomi Campbell napsala na WhoSay: „Jsem touto zprávou hluboce šokována a zdrcena. L'wren byla někdo, to jsem věděla už ve svých sedmnácti. Hodně jsme se spolu nacestovali. Byla někdo a vždycky jsem ji milovala. L'wren byla ztělesnění elegance a ženskosti a přesto si uchovala své dívčí kvality. Bude mi chybět její upřímnost i její přátelství.“

Policie uvedla, že L'wrenino tělo našel její asistent přibližně ve 22 hodin newyorského času hodin a nebyly na něm objeveny žádné stopy násilí. Cizí zavinění proto bylo předběžně vyloučeno. Mick Jagger je prý naprosto zdrcený a zrušil dnešní koncert Rolling Stones v australském Perthu.

Zatím bez komentáře, buďte první!