Princ Harry se stal nejžádanějším svobodným mládencem planety
zdroj: tisková zpráva

Princ Harry se stal nejžádanějším svobodným mládencem planety

19. 1. 2013 – 17:25 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Magazín Town&Country vyhlašoval anketu o nejžádanějšího svobodného mládence planety a prvenství v této anketě získal mladší syn zesnulé princezny Diany Harry.

V anketě bylo vyhlášeno celkem čtyřicet svobodných mládenců, kteří patří mezi ty nejlepší partie, jsou zabezpečení a také velmi pohlední. Tato nebezpečná kombinace, kterou by jistě uvítala každá nezadaná žena a "normální" muži si o tom mohou nechat jen zdát. V první čtyřicítce se umístili známí sportovci, potomci slavných a bohatých rodičů, herci, šlechtici nebo finančníci.

O prvenství osmadvacetiletého prince Harryho magazín řekl: "Je to divoká karta královské rodiny a zlobivý kluk, co se stýká s vyzívavými ženami. Také hodně pije a chodí domů za světla. To je důvod, proč jsme ho zvolili za nejžádanějšího mládence."

Harry vojna zdroj: tisková zpráva

Na druhém místě ankety skončil dvaatřicetiletý australský golfista Adam Scott, který se po sedmi letech rozešel se svou přítelkyní a je tak ideální partií pro vdavekchtivé slečny.

Třetí příčka patří třiačtyřicetiletému Andrewovi Laurenovi, který je synem světového návrháře Ralpha Laurena a čtvrté místo získal šetadvacetiletý argentinský hráč jezdeckého póla Facundo Pieres. Pátý skončil jednatřicetiletý Jon Favreau, jenž píše projevy pro amerického prezidenta Baracka Obamu.

Dále se do první desítky dostal šestadvacetiletý řecký a dánský princ Philippos, pětadvacetiletý syn monacké princezny Caroline Pierre Casiraghi, třiatřicetiletý švédský princ Carl Philip, šestadvectiletý belgický princ Amedeus a osmadvacetiletý syn miliardáře Georgea Sorose Alexander.

William a Harry zdroj: tisková zpráva

Princ Harry je pravý opak svého ženatého bratra Williama, který se svou ženou Kate na jaře očekává narození prvního potomka a na rozdíl od něj žije spořádaným životem bez skandálů. Harry je naopak známý pro svou divokou povahu a v médiích se už několikrát objevily jeho skandální výstupy na veřejnosti. Před několika lety například přišel na maturitní večírek oblečen do nacistické uniformy a následně na to mu jeho otec Charles nařídil povinnou návštěvu Osvětimi.

Možná právě pro svou nezkrotnou povahu a šibalský výraz získal pohledný Harry prvenství v této populární anketě.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku