Představitelka Belly z Twilight ságy není spokojená se svou reputací nepřístupného člověka
zdroj: Profimedia

Představitelka Belly z Twilight ságy není spokojená se svou reputací nepřístupného člověka

18. 9. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Udělat interview s Kristen Stewart je prý mimořádně náročné. Ona sama ale tvrdí, že to není pravda – prý to chce jen pokládat ty správné otázky.

Do zpovídání Kristen Stewart se příliš mnoho novinářů nehrne. Pětadvacetiletá herečka je však přesvědčená, že chyba je především v nich - ale než by ji přiznali, raději si o ní vymýšlejí nesmysly.

"Když slyším, že lidé jsou zastrašení nebo si myslí, že jsem nepřístupná nebo tak něco – to vážně nenávidím," postěžovala si na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu časopisu Vanity Fair.

Hvězda filmu Equals podle svých vlastních slov tuší, co za tím stojí – její neskrývané pohrdání otázkami, které považuje za příliš povrchní nebo falešné.

"Každý, kdo by mě v daném kontextu mohl vnímat jako rezervovanou, se mnou zpravidla vedl opravdu povrchní, prchavý rozhovor, který pro mě nic neznamenal. Proto jsem do něj nemohla plně investovat sama sebe, protože by to byla lež," konstatovala a dodala:

"Mám vážně silnou averzi k pocitu, že se podrobuji něčemu, co mi nepřipadá reálné. A pak najednou začnu být divná."

Stewart rovněž prohlásila, že tato rezervovanost je u ní neobvyklá, protože ve skutečnosti se pro veřejnost otvírá ráda.

Tak kolegové, teď už víte jak na ní… Takže žádné obavy a směle do toho!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku