Představitel Chandlera Binga se rozpovídal o svém boji s alkoholem a drogami
zdroj: Profimedia

Představitel Chandlera Binga se rozpovídal o svém boji s alkoholem a drogami

25. 8. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Matthew Perry při příležitosti svých 46. narozenin zveřejnil video, ve kterém otevřeně hovoří o svých problémech se závislostí. Mimo jiné uvedl, co považuje za svůj největší dosavadní úspěch.

Matthew propadl návykovým látkám v době, kdy natáčel slavný seriál Přátelé. Léčil se v několika odvykacích centrech – především v Phoenix  House (Venice Beach, Kalifornie) a nakonec se mu podařilo z jejich osidel vymanit. Podle jeho vlastních slov to však rozhodně nebylo jednoduché.

"Nemůžete mít problémy s drogami třicet let a očekávat, že je vyřešíte během 28 dnů," říká v úvodu výše zmíněného videa.

"Ve svém životě jsem měl hodně vzestupů a pádů. Ze svých chyb jsem se hodně naučil, ale ta nejlepší věc je, že když za mnou dnes přijde alkoholik a zeptá se, zda mu můžu pomoct vzdát se pití, mohu odpovědět kladně," konstatoval.

Perry rovněž promluvil o významu léčeben. Ty považuje za důležité především proto, že "tak nějak oddělují narkomany od jejich okolí". Zdůraznil však, že po propuštění každého čeká ještě spousta tvrdé práce.

Připomeňme, že v zahraničních bulvárních magazínech se před několika měsíci objevily články, podle kterých oblíbenému herci hrozí další relaps - a to to pouze kvůli tomu, že si u zubaře nechal dát analgetika. Což jen potvrzuje názor, že jednou vytvořené závislosti už se nikdy nedá úplně zbavit (lze pouze abstinovat).

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku