Prahou projedou luxusní auta za 100 milionů!
zdroj: tisková zpráva

Prahou projedou luxusní auta za 100 milionů!

10. 3. 2014 – 17:48 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Luxusní sportovní automobily v souhrnné hodnotě přibližně 100 milionů korun projedou v úterý 11. března odpoledne Prahou. Auta symbolicky přivezou nový akční film Need for Speed do kina Cinema City Nový Smíchov, kde ten večer proběhne slavnostní premiéra.

Ještě před projekcí, odpoledne od 16:00 hodin, budou auta vystavena v garážích obchodního centra na Smíchově pro zraky veřejnosti. Prahou projede přes 30 luxusních a „vytuněných“ automobilů. Hlavními hrdiny jízdy a výstavy by měl být vůz Lamborghini Aventador v hodnotě 10 milionů korun, Ferrari Berlineta, Ferrari FF a Aston Martin DBS, všechny za cca 7 milionů, atraktivní auta Dodge Viper a Dodge Challenger a také Ford Mustang GT500, který se stal předlohou pro auto hlavního hrdiny filmu Need for Speed.

Další výjimečná akce k Need for Speed je v plánu na čtvrtek 13. března. Přímo v jednom z kinosálů Cinema City Nový Smíchov bude v odpoledních hodinách probíhat hraní legendární hry Need for Speed na plátně o rozloze 60 metrů čtverečních.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku