Poklad na Stříbrném jezeře, nebo Tajemství Stříbrného jezera? Který film je lepší?
zdroj: tisková zpráva

Poklad na Stříbrném jezeře, nebo Tajemství Stříbrného jezera? Který film je lepší?

6. 2. 2017 – 17:15 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V roce 2016 si režisér Philipp Stölzl vzal opravdu velké sousto a natočil remake kultovních filmů o indiánském náčelníkovi kmene Apačů Vinnetouovi, a jeho pokrevním bratru Old Shatterhandovi. Z těchto filmů jsme do dnešního souboje vybrali Poklad na Stříbrném jezeře a Tajemství Stříbrného jezera! Který z těchto filmů je lepší? Také nás zajímá váš názor na nové představitele hlavních rolí! Je vůbec možné, ty původní úspěšně nahradit?

Poklad na Stříbrném jezeře

Příběh se odehrává na Divokém západě v 19. století. Cornel Brinkley, vůdce zdejších banditů, se dozvídá o legendárním indiánském pokladu ukrytém kdesi na Stříbrném jezeře a chce ho získat. Zabije proto Erika Engela, který má jednu část mapy vedoucí k pokladu. Zavražděného muže doveze dostavník, ve kterém zemřel do města, kde nyní se nachází syn Engela Fred. Ten se vydá za doprovodu lovců Sama Hawkense a Gunstika Uncela chytit vrahy... Více.

zdroj: Archiv

Vinnetou: Tajemství Stříbrného jezera

Old Shatterhand již nějaký čas pobývá u Apačů a i když jej nejen Vinnetou a Nšo-či, ale i ostatní členové kmene přijali mezi sebe, cítí v sobě rozkol. Život v divočině mu sice učaroval, ale současně ho to táhne zpátky do bující civilizace. Utřídit si myšlenky a uvědomit si, kde leží jeho srdce, mu pomůže nové dobrodružství, které ho s jeho rudým bratrem čeká... Více.

zdroj: Archiv

Vinnetou
Apačský náčelník. Nejznámější literární postava, kterou vytvořil německý spisovatel Karel May. Více.

Vinnetou zdroj: tisková zpráva

Old Shatterhand
Zálesák Old Shatterhand je společně se svým přítelem a pokrevním bratrem indiánským náčelníkem Vinnetouem nejznámější literární a filmovou postavou.

Old Shatterhand zdroj: tisková zpráva

Přidejte se do fanklubu těchto filmů!
Fanklub Poklad na Stříbrném jezeře
Fanklub Vinnetou - Tajemství Stříbrného jezera

Zatím bez komentáře, buďte první!